Divadlo na chůdách, loutky & interaktivní instalace

Kromě novocirkusových souborů z Islandu a Finska přinese letošní ročník festivalu Letopruhy hned několik loutkových i hraných divadelních inscenací.

Geisslers Hofcomoedianten vezmou diváky na loveckou štvanici na chůdách: Hubert a Hubert se totiž rozhodli, že vyrazí do lesa na lov zvěře. A hádejte, koho uštvali? Zábavné představení je volně inspirované legendou o svatém Hubertovi. Nechte se nalákat pozvánkou od samotných tvůrců, kterou najdete zde.

Geisslers Hofcomoedianten: Huberte!

Českobudějovické Malé divadlo přiveze loutkové představení Karkulka vrací úder: tradiční příběh v originálním pojetí vhodný pro každého od šesti let. Věřte, že ať jste malí nebo velcí, rockovej muzikant, baletka nebo superhrdina, takhle otravná mrňavá holka vás dostane.

Malé divadlo: Karkulka vrací úder

Do fascinujícího života včel medonosných pak dostanou návštěvníci možnost vstoupit v rámci interaktivní výtvarně-divadelní instalace souboru Loutky bez hranic. Zažijí, jaké by to bylo, kdybychom byli všichni součástí jednoho velkého superorganismu, kterým by mohla být celá planeta Země nebo dokonce celý vesmír. Jak dlouho je zcela na vás. Ukázku instalace si můžete pustit tady.

Loutky bez hranic: Včely

Vstupenky v předprodeji za 350,- Kč pořídíte v síti Goout, na místě pak za 450,- Kč. Novinky sledujte na Facebooku nebo Instagramu festivalu. Těšíme se na vás 6. července na plovárně ve Volyni!