Letopruhy 2024 nabídnou poetickou akrobacii z Islandu, překvapivou Karkulku nebo interaktivní divadelní instalaci

První prázdninovou sobotu bude volyňské prvorepublikové koupaliště již počtvrté patřit festivalu, na kterém jste jako malí chtěli být.
Také letos Letopruhy nabídnou pečlivě poskládaný výběr toho nejlepšího z tvorby pro dětského diváka. Hostit budou hned dva zahraniční umělecké soubory – finské akrobatické duo Ira & Jere předvede vtipnou párovou akrobacii inspirovanou kroketem, islandští Hringleikur pak unikátní show s názvem Whatever the weather, která zkoumá vztah mezi námi a počasím. Jihočeské divadlo potěší malé i velké návštěvníky originálním představením Karkulka vrací úder, loveckou štvanicí na chůdách volně inspirovanou legendou o sv. Hubertovi pobaví Geisslers Hofcomoedianten a do fascinujícího světa včel zavedou diváky Loutky bez hranic.
Chybět nebudou ani koncerty a kreativní dílny. Odpolední Hudební svačinku naservíruje duo Bára a Mára (Marek Doubrava a Bára Mišíková), koncert ušitý na míru dětským uším zahraje kapela Zuby nehty a nudu mezi divadly a koncerty zaženou třeba workshopy pražského Centra současného umění DOX nebo písecké galerie Sladovna.
Vstupenky najdete zde, prvních 50 je za jedinečnou cenu 290 Kč + poukaz do festivalového fotokoutku.  Novinky si nenechte ujít na Facebooku nebo Instagramu festivalu.